Universitatea de Vest din Timișoara anunță a șaptea ediție a Săptămânii de instruire a personalului Erasmus: 6-10 aprilie 2020

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) este principalul centru de învățământ superior și de cercetare din vestul României,  care încurajează educația interdisciplinară în cadrul celor 11 Facultăți: Arte și Design; Chimie, Biologie, Geografie; Economie și administrarea afacerilor; Lege; Litere, istorie și teologie; Matematică și informatică; Muzică și teatru; Educație fizică și sport; Fizică; Științe politice, filozofie și științele comunicării; Sociologie și Psihologie.

Programul săptămânii include: prezentarea UVT și a instituțiilor partenere, ateliere de internaționalizare a instituțiilor de învățământ, sesiunea cu privire la locuri de muncă, evenimente de socializare și culturale pentru toți participanții.

Vor fi puse în discuție diverse mijloace și abordări ale procesului de internaționalizare a instituțiilor de învățământ superior. Prin urmare, am dori să vă invităm să împărtășiți cunoștințe și bune practici cu noi în Timișoara, cel mai mare oraș din Vestul României și viitoarea Capitală a Culturii Europene în 2021.

Dacă sunteți interesat să participați la Săptămâna noastră de instruire a personalului Erasmus, ediția a 7-a 2020, vă rugăm să completați formularul de cerere (disponibil  aici) până pe 8 martie 2020. Taxa de participare: 150 de euro / persoană – care trebuie plătită la sosire. Taxa de participare include: pauze de cafea, prânzuri și mese, conform programului.

De asemenea, ai putea dori...