Noutăți

Secția de Ghidare, Consiliere în Carieră și Educație artistică în colaborare cu Confederația Națională Sindicală a pregătit pentru studenții anului absolvent al tuturor facultăților un webinar cu titlul “Drepturile tinerilor la locul de muncă: Muncă decentă pentru tineri” care va avea loc marți 8.09.2020, ora 13.00 Programul urmărește să definească conceptul de “Muncă decentă” și să ajute tinerii lucrători să-și identifice rolul de a contribui la promovarea și menținerea unor locuri de muncă echitabile și productive.


Universitatea de Vest din Timișoara invită toți doritorii de a participa la Școala de vară. Pentru mai multe informații accesați AICI.

 


U.P.S. „Ion Creangă” din Chișinău invită cadrele didactice din învățământul general la seminarul metodologic PRODUS UL CURRICULAR: REALIZARE ȘI EVALUARE, care va avea loc în cadrul Zilei Ușilor Deschise, pe data de 21 martie 2020, ora 10.00, bl. 1, în sala 101. Seminarul metodologic se va desfășura în trei sesiuni, pe următoarele teme de interes:

  1. Produsul curricular, moderator L. Cibotaru, prodecan al Facultății de Filologie și Istorie.
  2. Sugestii pentru rezolvarea testului de bacalaureat, moderator A. Zgardan, dr., conf. univ.
  3. Elaborarea eseului de caracterizare a personajului literar. Tehnici de analiză a personajului literar, moderator O. Gherman, dr., lector univ.

ANUNȚURI 


ACADEMIA NAȚIONALĂ DE ȘAH angajează Pedagog de șah. Obligații funcționale: – Predare-învățare-evaluare a jocului de șah; – Atenție sporită în activității, dezvoltarea interesului copilului; Cerințe: – Studii pedagogice specializate (preșcolari, clase primare,etc.) – Experiența în muncă este un avantaj, dar nu e strict necesar; – Cunoașterea jocului de șah, la fel, e un avantaj, dar nu e strict necesar; Se oferă formare în domeniu și pachetul social deplin Pentru informații sunați 067643065.