Freie Universität anunță apelul pentru cereri pentru cea de-a noua săptămână internațională de instruire a personalului Erasmus +,

Freie Universität anunță apelul pentru cereri pentru cea de-a noua săptămână internațională de instruire a personalului Erasmus +, care va avea loc în perioada 8 – 12 iunie 2020.

Săptămâna de instruire a personalului cuprinde cinci programe diferite, pline de varietate – vor fi ateliere, evenimente de grup, tururi, prezentări, activități sportive și, bineînțeles, timp pentru discuții și colaborare.

Participarea la Săptămâna internațională de formare a personalului este posibilă pentru personalul administrativ, care activează în domeniile serviciilor de carieră, biblioteci, educație continuă și resurse umane, oficii alumni internaționale.

Taxa de participare este de 100 € per participant, care include un pachet de bun venit, prânzuri și pauze de cafea, o recepție și o excursie. Informații despre eveniment poate fi găsit la https://www.fu-berlin.de/en/international/faculty-staff/mobility-staff/staff-week/.

De asemenea, ai putea dori...