Conferința motivațională „Oameni și Comunități”

În cadrul campaniei sociale eu aleg Moldova / я выбираю МолдовуAsociatia pentru Dezvoltare Creativa  vă invită la conferința motivațională „OAMENI și COMUNITĂȚI”, care va avea loc vineri, 18 mai, ora 18:00, la Teatrul Național „Eugene Ionescu”. INTRARE LIBERĂ!!!

Moldova începe de la oameni! Ce ne determină să credem în propriile forțe? Ce ne leagă și cum creăm noi, oamenii, aceste comunități? De la ceea ce este în comun mai multor ființe sau lucruri, ori că au interese, credințe sau norme de viață comune, până la totalitatea locuitorilor unei țări, ai unei localități și bunurile pe care le administrează în comun.

10 oameni din domenii și cu ocupații diferite își vor povesti istoriile inspiraționale sub genericul „OAMENI și COMUNITĂȚI”, având la dispoziție 10 minute fiecare. Exemplele acestor vorbitori vor stimula și alți tineri să fie încrezători în forțele proprii, să genereze idei noi pentru implementarea soluțiilor inovatoare la problemele Moldovei.

Vorbitorii în cadrul evenimentului vor fi: NATA ALBOT, NATALIA GÂRBU, MARK MAZUREAC, MARIANA HARJEVSCHI, ALEX LEBEDEV, ALINA și ION ANDRONACHE, NATA ANDREEV, MARIANA RUFA, LUCIA APRODU. 

Formatul conferinței motivaționale va oferi oportunitatea de interacțiune între public și vorbitori, realizarea unui schimb de păreri și viziuni, dar și de stabilire de noi relații și posibile parteneriate.

Asociatia pentru Dezvoltare Creativa reprezintă și promovează activitatea comunității de absolvenți ai programelor de schimb americane și europene.

LA EVENIMENT PUTEȚI CÂȘTIGA:
* 1 dintre cele 50 de jocuri de societate „Aici e Moldova”
** 1 dintre cele 100 de cănuțe „eu aleg Moldova”;
*** fiecare participant va primi o gentuță eco cu brandul campaniei.

De asemenea, ai putea dori...