Atelierele Primăverii, organizate de studenții Facultății Arte Plastice și Design

În data de 26 februarie 2020, în incinta Școlii de Arte Plastice ”A. Șciusev” din Chișinău s-au desfășurat trei ateliere de lucru cu genericul Simbolurile primăverii. Acestea au fost organizate sub coordonarea profesorilor Facultății Arte Plastice și Design – Arbuz-Spatari Olimpiada dr., conf., Simac Ana dr., conf. și Mokan-Vozian Ludmila, dr., conf.

Activitatea extracurriculară a fost realizată de către studenții Iorga Dan, Bunici Dan, Morari Svetlana, Brînzilă Cristina, Zaporojan Legenda și Lungu Diana, care își urmează stagiul de practică pedagogică în cadrul Școlii de Arte, sub mentoratul dnei Roșca-Ceban Daniela, profesoară de arte plastice.

În atelierul studentelor Zaporojan Legenda și Lungu Diana, elevii școlii au confecționat simboluri antropomorfe în culorile specifice Mărțișorului, magicul simbol al primăverii.

În atelierul Svetlanei Morari și a Cristinei Brînzilă, elevii au împodobit umbreluțe cu flori de primăvară de diferite culori, umbreluțe pline de atmosferă primăvăratică.

Micile viețuitoare care primele apar sub lumina soarelui, au fost trezite în atelierul studenților Iorga Dan și Bunici Dan. Elevii, încurajați de studenți au creat un adevărat ecosistem, care radia culori și spirit proaspăt de primăvară.

De asemenea, ai putea dori...