Atelier de lucru: Abordări moderne ale implementării TIC în procesul de instruire

Abordări moderne ale implementării TIC în procesul de instruire

Centrul  Național de Inovații Digitale în Educație ”Clasa Viitorului” în colaborare cu  Catedra de Informatică și Matematică a Universității  Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, Vă invită să participați la atelierul de lucru „Abordări moderne ale implementării TIC în procesul de instruire, realizat în cadrul proiectului de cercetare “Elaborarea si implementarea manualelor digitale interactive in învățământul preuniversitar”.

Obiectivele atelierului: (a) familiarizarea audienților cu standardele de competență digitală, (b) modalitățile de valorificare TIC în procesul didactic; (c) prezentarea potențialului formativ al manualului digital.

Data, locația: Atelierul va fi organizat în data de 21 februarie 2020,  ora 9.30 – 14.30, la adresa mun. Chișinău str. Ion Creangă 1, bl. 1, Centrul Național de Inovații Digitale Clasa Viitorului.

Formatori: Nicolae Balmuș, dr., conf.univ.;  Tatiana Chiriac, dr., conf.univ.;  Marina Bostan, lector univ., doctorand.

Înregistrarea participanților: doritorii de a participa la atelierul de lucru sunt invitați să se înregistreze în prealabil la adresa:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdf43VX1nee8madhwX5FMS_KdN5Qu8DNbFfeI_MBbIZ4sfTUQ/viewform

Atelierul va cuprinde o serie de activități practice prin care se vor demonstra modalități de utilizare a resurselor digitale la clasă.

Recomandări: participanții sunt invitați să vină cu resurse digitale proprii.

Agenda

De asemenea, ai putea dori...